Pern├ęstraat 31
1901 AV Castricum

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

Schoonheidssalon Castricum


Welkom op de website van schoonheidssalon Beauty Inside!

Ik ben Evelien Dreschler en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik woon in Castricum met mijn man en kinderen en sinds 1 augustus 2018 werk ik als schoonheidsspecialiste in de schoonheidssalon in sportschool Full of Life in de buurt van Castricum (voorheen genaamd Full of Life Beauty). Een nieuwe naam met daarbij een fris en modern uiterlijk.

Huidverbetering staat in mijn schoonheidssalon centraal, wat voor huidtype je ook hebt. Om jou zo goed mogelijk te laten ontspannen, zijn in de salon rustige en natuurlijke kleuren gebruikt. Ik werk met producten van Janssen Cosmetics, deze producten bevatten innovatieve en natuurlijke ingrediënten die een bewezen huidverbeterende werking hebben.

Alle behandelingen worden geheel afgestemd op jouw leeftijd en huidtype en daarbij geef ik je graag professioneel advies over de beste verzorging voor jouw huid.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon!
 

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Janssen Cosmetics bevatten innovatieve en natuurlijke ingrediënten en dringen diep door in de huid. Ze hebben daarom een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een aangepaste productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo een optimaal resultaat te behalen en de huid weer te laten stralen. 

Uiteraard zijn alle behandelingen ook als cadeaubon te koop! Informeer ernaar in de schoonheidssalon in de buurt van Castricum.