Sportschool Full of Life
Rijksweg 53, Limmen

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

Beauty inside


Welkom op de website van Schoonheidssalon Beauty Inside!

Ik ben Evelien Dreschler en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 1 augustus 2018 ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen, Beauty Inside, in de sportschool Full of Life in Limmen. Mijn visie is dat iedereen een mooie en stralende huid kan hebben, ongeacht je leeftijd of huidtype, zolang je je huid maar met liefde verzorgd en de juiste producten gebruikt die passen bij jouw huid. Daarom staat huidverbetering in mijn schoonheidssalon centraal, wat voor huidtype je ook hebt.

Alle behandelingen worden geheel afgestemd op jouw leeftijd en huidtype. Je kunt van mij een persoonlijke benadering verwachten met daarbij professioneel en eerlijk advies over de beste verzorging voor jouw huid. 

Om jou zo goed mogelijk te laten ontspannen, zijn in de salon natuurlijke kleuren en materialen gebruikt. Ik werk met producten van Janssen Cosmetics, deze producten bevatten innovatieve en natuurlijke ingrediënten die een bewezen huidverbeterende werking hebben. Daarnaast heb ik make-up van LookX, deze make-up producten bevatten tevens huidverzorgende ingrediënten en geven je huid net dat beetje extra's. 

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon!
  

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Janssen Cosmetics bevatten innovatieve en natuurlijke ingrediënten en dringen diep door in de huid. Ze hebben daarom een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een aangepaste productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo een optimaal resultaat te behalen en de huid weer te laten stralen. 

Uiteraard zijn alle behandelingen ook als cadeaubon te koop! Informeer ernaar in de schoonheidssalon in Limmen.