Pern├ęstraat 31
1901 AV Castricum

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

Beauty inside


Welkom op de website van Schoonheidssalon Beauty Inside!

Ik ben Evelien Dreschler en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 1 augustus 2018 ben ik de natuurlijke schoonheidssalon Beauty Inside begonnen in de sportschool Full of Life in Limmen. Mijn visie is dat iedereen op een natuurlijke manier een mooie en stralende huid kan hebben, ongeacht je leeftijd of huidtype. Zolang je je huid maar met liefde verzorgd en de juiste producten gebruikt die passen bij jouw huid. Daarom staat huidverbetering in mijn schoonheidssalon centraal, wat voor huidtype je ook hebt.

Om jou zo goed mogelijk te laten ontspannen, zijn in de salon rustige en natuurlijke kleuren gebruikt. Ik werk met producten van Esse Probiotic Skincare, deze producten zijn 100% natuurlijk en biologisch en bevatten probiotica en prebiotica waardoor ze een bewezen huidverbeterende werking hebben. Zie pagina 'Producten' voor meer informatie over Esse.

Alle behandelingen worden geheel afgestemd op jouw leeftijd en huidtype. Je kunt van mij een persoonlijke benadering verwachten met daarbij professioneel en eerlijk advies over de beste verzorging voor jouw huid. 

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon!
  

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Esse Probiotic Skincare zijn natuurlijk, biologisch en vegan en zijn uiteraard niet getest op dieren. Door de probiotica hebben ze een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een passende productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo de huid weer in balans te brengen en haar weer te laten stralen.