Sportschool Full of Life
Rijksweg 53, Limmen

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

Skin Complete


Deze behandeling duurt 60 minuten en biedt alles wat de huid weer balans brengt en laat stralen. De peeling dringt diep door in de huid en verwijdert dode huidcellen waardoor je huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken en zich te vernieuwen. Door de massage ontstaat er een goede doorbloeding, waardoor de actieve werkzame stoffen in het masker vervolgens goed kunnen worden opgenomen door de huid. 

De behandeling bestaat uit:

- Huidanalyse
- Oppervlaktereiniging
- Peeling 
- Onzuiverheden verwijderen
- Ontspannende gelaatsmassage
- Crème masker
- Dag- of nachtcrème
- Lichte dagmake-up (indien gewenst)

Deze behandeling is zeer geschikt om uit te breiden met één van de overige behandelingen. Zie "Tarieven" voor alle mogelijkheden.

Heb je hier vragen over of wil je advies? Neem dan gerust even contact met mij op, dan bespreken we samen wat de beste keuze is voor jouw huid. Of maak direct online een afspraak.

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Janssen Cosmetics bevatten innovatieve en natuurlijke ingrediënten en dringen diep door in de huid. Ze hebben daarom een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een aangepaste productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo een optimaal resultaat te behalen en de huid weer te laten stralen. 

Uiteraard zijn alle behandelingen ook als cadeaubon te koop! Informeer ernaar in de schoonheidssalon in Limmen.