Pern├ęstraat 31
1901 AV Castricum

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

Skin Complete


Deze behandeling duurt 60 minuten en biedt alles wat de huid weer balans brengt en laat stralen. Na een huidanalyse, wordt de huid gereinigd. De exfoliant dringt diep door in de huid en verwijdert dode huidcellen waardoor je huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken en zich te vernieuwen. Door de massage ontstaat er een goede doorbloeding, waardoor de actieve werkzame stoffen in het masker vervolgens goed kunnen worden opgenomen door de huid. 

De behandeling bestaat uit:
- Oppervlaktereiniging
- Exfoliëren
- Onzuiverheden verwijderen
- Ontspannende gelaatsmassage
- Masker
- Huidverbeterende serum
- Dag- of nachtcrème

Deze behandeling is zeer geschikt om uit te breiden met één van de overige behandelingen. Zie "Tarieven" voor alle mogelijkheden.

Heb je vragen over Esse Probiotic Skincare? Kijk in het menu voor meer informatie of neem gerust even contact met mij op. Dan bespreken we samen wat de beste keuze is voor jouw huid. 

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Esse Probiotic Skincare zijn natuurlijk, biologisch en vegan en zijn uiteraard niet getest op dieren. Door de probiotica hebben ze een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een passende productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo de huid weer in balans te brengen en haar weer te laten stralen.