Sportschool Full of Life
Rijksweg 53, Limmen

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

Time to Relax


Wil je echt even tijd voor jezelf nemen? Dan is 'Time to Relax' een goede keuze. Deze behandeling duurt 75 minuten en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een rustmoment in de drukte van alledag. Tijdens deze behandeling kun je heerlijk ontspannen en krijgt je huid een extra boost om weer te kunnen stralen. 

Deze behandeling bestaat uit:
- Dubbele oppervlaktereiniging
- Exfoliëren
- Onzuiverheden verwijderen
- Wenkbrauwen epileren
- Ontspannende massage (van gezicht, hals en decolleté)
- Masker oog en gelaat
- Huidverbeterende serum
- Dag- of nachtcrème

Heeft je huid wat extra's nodig of wil je gewoon even lekker ontspannen? Neem dan contact met mij op of maak direct online een afspraak.

Heb je vragen over Esse Prodbiotic Skincare? Kijk in het menu voor meer informatie of neem gerust even contact met mij op. Dan bespreken we samen wat de beste keuze is voor jouw huid. 

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Esse Probiotic Skincare zijn natuurlijk, biologisch en vegan en zijn uiteraard niet getest op dieren. Door de probiotica hebben ze een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een passende productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo de huid weer in balans te brengen en haar weer te laten stralen. 

Uiteraard zijn alle behandelingen ook als cadeaubon te koop! Informeer ernaar in de schoonheidssalon in Limmen.