Sportschool Full of Life
Rijksweg 53, Limmen

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

Huidverbetering PLUS


Deze behandeling duurt 75 minuten en is bedoeld voor als je niet alleen een bindweefselmassage wilt, maar daarnaast ook graag wilt ontspannen. Door de stevige bindweefselmassage ontstaat er een goede doorbloeding, waardoor de cellen in je huid geactiveerd worden om zich te vernieuwen (zie ook tabblad "Huidverbetering" voor meer informatie over de bindweefselmassage). De werking van de actieve bestanddelen in de Esse producten, worden daardoor versterkt. 

De behandeling bestaat uit:
- Oppervlaktereiniging
- Exfoliëren
- Huidverbeterende bindweefselmassage (30 min) 
- Masker
- Huidverbeterende serum
- Dag- of nachtcrème

Deze behandeling is de perfecte combinatie voor natuurlijke huidverbetering.

Heb je vragen over Esse Probiotic Skincare? Kijk in het menu voor meer informatie of neem gerust even contact met mij op. Dan bespreken we samen wat de beste keuze is voor jouw huid. 

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Esse Probiotic Skincare zijn natuurlijk, biologisch en vegan en zijn uiteraard niet getest op dieren. Door de probiotica hebben ze een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een passende productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo de huid weer in balans te brengen en haar weer te laten stralen. 

Uiteraard zijn alle behandelingen ook als cadeaubon te koop! Informeer ernaar in de schoonheidssalon in Limmen.