Pern├ęstraat 31
1901 AV Castricum

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

Huidverbetering PLUS


Deze behandeling duurt 75 minuten en is een combinatie van ontspanning en natuurlijke huidverbetering. Door de stevige bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté ontstaat er een goede doorbloeding, waardoor de cellen in de huid geactiveerd worden om zich te vernieuwen. De massage zorgt daarnaast voor een versteviging van de huid, egaliseert de huidteint en zorgt voor een verbeterde opname van de actieve bestanddelen in de Esse producten.

Het is dus geen ontspanningsmassage, als je hier liever de voorkeur aan geeft maak dan een keuze uit één van de andere gezichtsbehandelingen.

De behandeling bestaat uit:
- Oppervlaktereiniging
- Exfoliëren
- Huidverbeterende bindweefselmassage (25 min) 
- Masker
- Huidverbeterende serum
- Dag- of nachtcrème

Heb je vragen over Esse Probiotic Skincare? Kijk in het menu voor meer informatie of neem gerust even contact met mij op. Dan bespreken we samen wat de beste keuze is voor jouw huid. 

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Esse Probiotic Skincare zijn natuurlijk, biologisch en vegan en zijn uiteraard niet getest op dieren. Door de probiotica hebben ze een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een passende productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo de huid weer in balans te brengen en haar weer te laten stralen.