Pern├ęstraat 31
1901 AV Castricum

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

BEAUTY INSIDE by Studio TOEV

Dé natuurlijke schoonheidssalon van CASTRICUM

Welkom op de website van Schoonheidssalon Beauty Inside!

Ik ben Evelien Dreschler en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 1 augustus 2018 ben ik de natuurlijke schoonheidssalon Beauty Inside gestart in Limmen maar sinds kort is de salon verhuisd naar de Pernéstraat 31 in Castricum. Daar ben ik samen met Tonny Elbers (van Tonny Elbers Hair & Make-Up) een nieuwe schoonheidssalon/ kapsalon gestart: Studio TOEV. Hier staan onze natuurlijke producten en holistische visie op huid- en haarverzorging centraal. Mijn visie is dat je op een natuurlijke manier, zonder giftige en hormoonverstorende stoffen, een mooie en stralende huid kan hebben ongeacht leeftijd of huidtype. Zolang je je huid maar met liefde verzorgd en de juiste producten gebruikt die passen bij jouw huid. Daarom staat huidverbetering in mijn schoonheidssalon centraal, wat voor huidtype je ook hebt.

Om jou zo goed mogelijk te laten ontspannen, zijn in de salon rustige en natuurlijke kleuren en materialen gebruikt. Ik werk met producten van Esse Probiotic Skincare, deze producten zijn natuurlijk en biologisch en bevatten probiotica en prebiotica waardoor ze een bewezen huidverbeterende werking hebben. Zie pagina 'Producten' voor meer informatie over Esse.

Alle behandelingen worden geheel afgestemd op jouw leeftijd en huidtype. Je kunt van mij een persoonlijke benadering verwachten met daarbij professioneel en eerlijk advies over de beste verzorging voor jouw huid. 

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in onze nieuwe salon!

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding


BEHANDELINGEN & PRODUCTEN

Beauty Inside werkt alleen met de beste producten


Schoonheidssalon Beauty Inside werkt met kwalitatief hoogstaande producten van Esse Probiotic Skincare en daarnaast zijn we ook partner van Loveli. Er is voor iedere huidtype een geschikte productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo de huid weer in balans te brengen en te laten stralen. Tevens ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en kun je in de schoonheidssalon terecht voor een bindweefselmassage.

Je kunt van mij professionaliteit en een persoonlijke benadering verwachten. Tijdens iedere afspraak geef ik persoonlijk advies, afgestemd op de behoefte van de huid. Er is voor iedereen een geschikte behandeling, van een snelle basis behandeling tot een uitgebreide verwenbehandeling. 

Zoek je een origineel cadeau? Alle behandelingen zijn ook als cadeaubon te koop! 
   
 
                                                  
 
  • Je goed voelen en er goed uitzien!
  • Eerlijke natuurlijke producten
  • Een behandeling op maat voor ieder huidtype
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Natuurlijk 100% dierproefvrij

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Esse Probiotic Skincare zijn natuurlijk, biologisch en vegan en zijn uiteraard niet getest op dieren. Door de probiotica hebben ze een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een passende productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo de huid weer in balans te brengen en haar weer te laten stralen.