Sportschool Full of Life
Rijksweg 53, Limmen

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

BEAUTY INSIDE

Schoonheidssalon Limmen


Welkom op de website van Schoonheidssalon Beauty Inside!

Ik ben Evelien en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 1 augustus 2018 is schoonheidssalon Beauty Inside geopend in de sportschool Full of Life in Limmen. Mijn visie is dat iedereen een mooie en stralende huid kan hebben, ongeacht je leeftijd of huidtype. Zolang je je huid maar met liefde verzorgt en de juiste producten gebruikt die passen bij jouw huid. Daarom staat huidverbetering in mijn schoonheidssalon centraal, welk huidtype je ook hebt.

Om jou zo goed mogelijk te laten ontspannen, zijn in de salon rustige en natuurlijke kleuren gebruikt. Ik werk met producten van Janssen Cosmetics, deze producten bevatten innovatieve en natuurlijke ingrediënten die een bewezen huidverbeterende werking hebben. Daarnaast heb ik make-up van LookX, deze make-up producten bevatten tevens huidverzorgende ingrediënten en geven je huid net dat beetje extra's. 

Alle behandelingen worden geheel afgestemd op jouw leeftijd en huidtype en daarbij geef ik je graag professioneel advies over de beste verzorging voor jouw huid.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in de salon!
 

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding


BEHANDELINGEN & PRODUCTEN

Beauty Inside werkt alleen met de beste producten


Schoonheidssalon Beauty Inside werkt met kwalitatief hoogstaande producten van Janssen Cosmetics en make-up van LookX. Er is voor iedere huidtype een geschikte productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo een optimaal resultaat te behalen. Tevens ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en kun je in de schoonheidssalon terecht voor een huidverbeteringskuur. 

Je kunt van mij professionaliteit en een persoonlijke benadering verwachten. Tijdens iedere afspraak geef ik persoonlijk advies, afgestemd op de behoefte van de huid. Er is voor iedereen een geschikte behandeling, van een snelle basis behandeling tot een uitgebreide verwenbehandeling. 

Zoek je een origineel cadeau? Alle behandelingen zijn ook als cadeaubon te koop! 
 
Schoonheidssalon Beauty Inside werkt met producten van Janssens CosmeticsSchoonheidssalon Beauty Inside Limmen werkt met de producten van LookX Make up
 
  • Je goed voelen en er goed uitzien!
  • Een behandeling op maat voor ieder huidtype
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Natuurlijke ingrediënten
  • 100% dierproefvrij

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Janssen Cosmetics bevatten innovatieve en natuurlijke ingrediënten en dringen diep door in de huid. Ze hebben daarom een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een aangepaste productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo een optimaal resultaat te behalen en de huid weer te laten stralen. 

Uiteraard zijn alle behandelingen ook als cadeaubon te koop! Informeer ernaar in de schoonheidssalon in Limmen.