Sportschool Full of Life
Rijksweg 53, Limmen

info@salonbeautyinside.nl

06 14 57 44 16

Seizoensbehandeling

After Summer Treatment

Na de zomer kan je huid droger aanvoelen dan normaal. Dat is ook niet zo gek, want in de zomer krijgt onze huid veel meer UV-straling te verwerken. Natuurlijk is het heerlijk om in het zonnetje te liggen en dat zomerse kleurtje staat mooi. Maar na deze periode van zon, zeewater, chloor en zweet heeft je huid wel wat extra's nodig om weer in balans te komen. Deze 'After Summer Treatment' is vooral gericht op het extra hydrateren van de huid met o.a. vitamine C en Hyaluron. Vitamine C hydrateert de huid en geeft de huid een extra boost. Hyaluron vult direct het vochttekort aan in de huidbarrière, waardoor deze wordt hersteld. Een perfecte combinatie dus met een stralend resultaat. Laat de herfst maar komen!

Deze behandeling bestaat uit:

- Huidanalyse
- Oppervlaktereiniging
- Peeling 
- Onzuiverheden verwijderen
- Ontspannende gelaatsmassage
- Ampul met een hoge concentratie Hyaluron
- Luxe Hydrogel Face Mask
- Vitamine C serum
- Vitamine C dagcrème
- Lichte dagmake-up (indien gewenst)

Deze behandeling is tijdelijk te boeken en hiervoor geldt OP = OP.

Ga naar "Afspraak maken" om deze behandeling direct online te boeken of neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Geef je huid de aandacht die het verdient

Een behandeling voor elk huidtype

Alle producten van Janssen Cosmetics bevatten innovatieve en natuurlijke ingrediënten en dringen diep door in de huid. Ze hebben daarom een bewezen huidverbeterende werking. Er is voor iedere huidtype een aangepaste productenlijn die tijdens de behandeling geheel op de huid afgestemd wordt om zo een optimaal resultaat te behalen en de huid weer te laten stralen. 

Uiteraard zijn alle behandelingen ook als cadeaubon te koop! Informeer ernaar in de schoonheidssalon in Limmen.